otrdiena, 2012. gada 7. februāris

Spītības pēc apmierināju sevi pati

Man reiz bija divains draugs, kuram negribejas seksu, saku jau domat, ka ar mani laikam kautkas nav kartiba, neuzbudinu vinu vai ka. No draudzenem paspideja ideja ka varbut vins ir gejs vai nevainigs vai vel nezkas. Biezi viskautko meginaju lai vins ar mani parguletu. Vins vienkarsi neko nedarija guleja sastindzis un vispar aizgriezas prom, ja netisam pa tv uzsledzas porniki, vins uzreiz teica - fuj tak sledz prom utt. Bet es gribeju seksu, vins ari bija tads pievilcigs, mani uzbudinaja vina augums vien. Vienreiz neiztureju kartigi meginaju vinu piedabut uz seksu bet vins nereageja, taka vinam riebjas vispar skatities un dzirdet kaut ko par seksu, niknuma uzpluda vienkarsi kamer vins skatijas TV panemu vibratoru, par kuru vins neko nezinaja, blakus kresla vienkarsi sevi apmierinaju, vins grieza man muguru, neskatijas, prasija vai esmu sajukusi prata, utt. Es tik elsoju un apmierinaju sevi. Beigas vins piecelas un aizgaja ara. Izskiramies ar vinu. Nesaprotu ka virietis var negribet seksu.

14 comments:

  1. čalim ar steigu jādodas pie ārsta! es uzsveru - AR STEIGU!!! :D

    AtbildētDzēst
  2. tik tiesam divains calis
    nem mai pie sevis drzsties gribu ka traks katru dienu :D

    AtbildētDzēst
  3. Varbūt viņam kādas problēmas ar dzimumlocekli,nevar jau zināt. Gan jau,ka pats pārdzīvo,tāpēc griežas prom,jo kā gan puisis var negribēt seksu..

    AtbildētDzēst
  4. Nu ja arī viņam bija kādas problēmas, viņš tās varēja pārrunāt ar draudzeni..

    AtbildētDzēst
  5. neuztraucies, man tādi divi bijuši :D

    AtbildētDzēst
  6. man ari bija tads draugs kurs nevelejas seksu kaut pats bija slapss
    un pats gribeja bet atturejas....

    AtbildētDzēst
  7. huiņa, tas stāsts taču ir izdomāts.

    netīšām ieslēdzās proņiki :D

    super izdoma!

    AtbildētDzēst
  8. nu traki gan , ja tew joprojam gribas traki sexu tad uzraksti man fakerits@inbok.lv

    AtbildētDzēst
  9. Nu jaa, traki ka dzeks negribeja seksu... Bet tiesam,varbut bijja problemas ar locekli vai kka ta,kas ir loti bedigi...:( bez iemesla jau neatteiktos... Man ari starpcitu loti loti gribas seksu,bet nav calu,kuri gribetu... Ir kads brivpratigais? Mana kajstarpe ir tiesam mikla,es to gribu... Gribu sukat + just kko karstu ieslidot mani... Akd ,es tiesam gribu seksu... Ja ir brivpratigie,sakat..man ir 16...bet tas vnl,gribu just virieti ieejam mani... Ludzu,seksigie,smukie ,pieskaties,bus jums sekss,jo esmu loti gribosa :)) un neesmu slikta pec izskata ar,es domaju:)... Gribu to...man viss ir mikls,arprats....

    AtbildētDzēst
  10. varbuu berniba bija izvarots

    AtbildētDzēst