svētdiena, 2012. gada 5. februāris

Sekss pie ūdens

Toreiz man bija 19 gadi, ar dažiem draugiem nolēmam braukt uz jūru. Protams bija skaista un saulaina diena, arā +27 grādi, visi čillojam un dzeram raujam vollejbolu, tomēr nāk nakts. Tomēr teltī gulējam 4 cilvēki, es mans draugs un vēl 2 meitenes, scenaarijs mums abiem jau bija skaidrs taa pat, un visticamak ka meitenes taa pat saprata kas notiks mes sakam ar vienkarsiem pieskkarieniem un izgjerbashanos spēli. Laizijamies, dzēram gramstijamies bet izskatijas ka abas meitenes bija kaut ko ieplānonojušas un protams taa arī bija, abas divas pieķērās mūsu krāniem kā putekļu sūcēji, sūkāja un sūkaja, mēs neko nedarijām sedējām un izbaudijām mirkli. Taču viena no viņām ieminējās ka vajadzetu mūs sasiet un apmierinat, zinot to ka tas ir meitenes mēs tam arī piekritām mūs sasēja un nolika guļus, un viņas turpināja laizīt tālāk. Tad viņa sāka laizit visu manu ķērmeni un ar saviem nagiem kutināja visu manu ķērmeni mocības lielas, nezināju kur aiz smiekliem likties, tad viņas uzsēdās mums virsū, perfekti tik ilgi gaidītais brīdis. Viņas par mūsu daiktiem lēkāja ka pār barjeram uz augšu uz leju.
To viņas darija mkādu brīdi, tad viņa mainija virzienus no priekšas uz aizmuguri. Pēc kāda brīža mūs atraisija un ļāva apmierināt viņas noguldiju un paletu kājas, mazliet pamasēju viņas pežu ar rok''am un ķēros pie laizīšanas, mazliet paspelejos, iebazu, bet ne lidz galam, izvilku un atkal laiziju. Tad iebāzu lidz galam un sāku viņu purināt pa īstam, berzēju viņas pīzdu no visam pusēm, pa labi pa kresi, uz augšu uz leju. Smagi papūlējos bet līdz orgasmam dabūju. Un vakara izpriecas varēja turpināties šis tā veida grupņiks turpinājās lidz prombruakšanai.
Nākoša vakra pisamies smilties pie jūras. Ārā naktī bija patīkams vēsums, paņēmu viņu no priekšas viņa mani no augšas. Otram džekam gan gaja tik pat jautri bet viņš atkal tika sasiets un kutinats.

1 komentārs: